Mindelunden søger testklasser til nyt undervisningsforløb om modstandsbevægelsen

Tag din klasse med ud i Mindelunden, og få et indblik i, hvad det ville sige at være medlem af modstandsbevægelsen under 2. Verdenskrig. For at forstå de forudsætninger modstandsfolkene havde, går vi igennem forløbet i dybden med udvalgte aspekter af besættelsen samt giver eleverne et indblik i bestemte modstandsfolks virke og skæbner. Eleverne bliver gennem forløbet selv inddraget i undervisningen, og skal derfor diskutere og reflektere over emnet i Mindelundens autentiske rammer.

 

Forløbet er opdelt i to sektioner, hvor eleverne i første sektion aktivt bliver inddraget i rundturen gennem Mindelunden via dialogbaseret undervisning og øvelser. I anden sektion af forløbet skal eleverne løse en opgave, som giver dem et personligt indblik i de mange skæbner som findes i Mindelunden. 

Hele forløbet er gratis og varer omkring 2 timer. Det foregår udendørs så vi anbefaler at eleverne klæder sig på efter årstiden. Forløbet skal bookes på forhånd på telefon 2280 0467 eller pr. mail på mindelunden@km.dk. 

Til forløbet er der udarbejdet et før- og eftermateriale som oplagt kan anvendes her: Før- og eftermateriale